06 - 52 53 36 44

Over Catering&More

Catering staat voor kwaliteit met eerlijke, streek- en seizoensgebonden producten om zo het beste uit onze gerechten te halen.

More alles is mogelijk is ons motto! Samen met u zorgen we dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Wij zijn trost op ons enthousiaste team en leggen u en uw gasten graag in de watten. Wij blijven uniek, leveren topkwaliteit en een hoog serviceniveau.
Door samen met Slagerij Meat&More te werken houden we elkaar scherp met de laatste trends en ontwikkelingen. We hebben niet als doel de grootste te zijn, maar wel de beste.

Neem contact op
Jelle

Jelle

Cateringspecialist

Mijn naam is Jelle Koster, ik ben 27 jaar en zal  iets over mijzelf vertellen. Ik begin meteen met het vertellen van mijn droom. Als kleine jongen wilde ik altijd brandweerman worden. Dit heeft lang geduurd. Nadat ik ging werken, kwam daar de droom om iets voor mijzelf te beginnen, bij.

Toen ik een baantje in de afwas bij een goed restaurant had, kon ik, omdat ik snel was, bij de koks in de keuken mee kijken. Ik zag wat ze deden en al snel mocht ik met veel dingen helpen in de keuken. Ik werd steeds enthousiaster en vond het erg interessant waardoor ik mij in steeds meer dingen ging verdiepen. Van die tijd heb ik erg veel geleerd. 

Nadat ik de opleiding sport en dienstverlening op de middelbare school had afgerond, heb ik de overstap naar de opleiding voor zelfstandig werkend kok gemaakt. Tijdens mijn opleiding heb ik erg leuke stageplekken gehad, waar ik veel heb geleerd over smaken en technieken. Ook heb ik erg veel goede en mooie ideeën opgedaan voor gerechten qua smaken, maar ook qua presentatie.  

Toen ik na 4 jaar mijn koksdiploma in ontvangst had genomen, ben ik naar Aruba gegaan om te koken. Hier heb ik o.a. geleerd voor verschillende culturen en met andere producten te koken. Een zeer waardevolle ervaring. Nadat ik terug kwam uit Aruba heb ik een jaar als kok in een goed restaurant in Breda gewerkt. Daarna kwam er een kans om mijn droom waar te kunnen maken, voor mijzelf beginnen! Jeroen van Bijesterveldt had mij gevraagd om af en toe wat vers eten voor de slagerij te maken. Van het één kwam het ander en toen Jeroen mij vroeg om een catering te beginnen heb ik uiteraard “ja” gezegd.

Naast catering verzorgen wij ook kok aan huis.

Wij hopen u snel te zien in onze mooie zaak!

Jeroen

Jeroen

Slagerij-specialist

Ik ben Jeroen van Beijsterveldt en ben eigenaar van slagerij Van Beijsterveldt. Dit is al ruim 35 jaar een familie bedrijf. Ik ben door mijn ouders het vak ingerold en ben 10 jaar geleden mee de zaak ingestapt. Na de grondige verbouwing in 2012 heb ik de gehele zaak overgenomen.

Mijn liefde voor het vak ligt vooral in het contact met de klant en ze tevreden de winkel uit zien gaan met mooie producten.

Ik heb in de jaren een hoop zien veranderen in de slagerij en zag dat gemak en belangrijk item werd bij de consument. Maaltijden en catering kwamen steeds meer op. Nu zijn wij slagers en geen koks dus missen wij een bepaald gevoel bij koken. Toen mijn vrouw het idee opperde of Jelle niet een toevoeging in het bedrijf zou kunnen zijn (een enthousiaste jonge kok is met al de nodige ervaring in goede keukens) is het snel gegaan.

Jelle kwam regelmatig koken, en met zijn enthousiasme, lekkere gerechten en ideeën voelde het al snel vertrouwd. Al snel ontstond er een goede wisselwerking en het idee van een gezamenlijke catering was ontstaan. Naast het werk in de slagerij vormen we samen een jong dynamisch cateringbedrijf met als speerpunten:

- Werken met duurzame producten
- Ontzorgen van onze gasten
- De smaakpapillen prikkelen.

Kortom met mooie eerlijke producten onze gasten een tevreden glimlach bezorgen. Dit is waar Catering&More voor staat.